Havuz Branda Metre Fiyatları

Havuz Branda Metre Fiyatları

Havuz Branda Metre Fiyatları Çiftçilerimiz, meyve bahçeleri, tarlalarını sulamak için ihtiyaç duyduğu suyu her zaman doğal yollardan karşılayamadığından tarımsal sulama havuzu ile ihtiyaç duyulan suyu depolayabilirler.

Tarımsal Sulama Havuzu ile sulama suyu sıkıntısı çekmeden, ürettikleri ürünleri sulayarak verimini ve kalitesini artırarak gelir düzeylerini yükseltebilirler.

Kullanılabilir su kaynaklarının oldukça sınırlı olması, küresel iklim değişiklikleri mevcut su kaynaklarını olumsuz etkilemektedir. Bu nedenle su kaynaklarını daha verimli kullanmak insanlığın geleceği açısından büyük önem taşımaktadır.

Meyve bahçelerinde yetersiz ve eksik miktarda sulama suyu uygulamaları ağaçlarda yaprak alanının küçülmesine, meyve dökümüne, sürgünlerin kurumasına, güneş yanıklarının artmasına yol açar.

Havuz Branda Metre Fiyatları
Havuz Branda Metre Fiyatları

Sulama yöntemleri basınçsız ve basınçlı sulama yöntemleri olmak üzere iki gruba ayrılır.

Basınçsız sulama yöntemleri salma, karık ve tava sulama; basınçlı sulama yöntemleri ise , damla, yağmurlama ve mini yağmurlama sulama yöntemleridir.

Havuz Branda Metre Fiyatları Su Geçirmez Havuz Brandası

Tarımsal ve bahçe sulama havuzlarında sulama havuzu fiyatları karşılaştırıldığında membran sulama havuzu yapımı kolay ve fiyatları beton sulama havuzu fiyatına göre düşüktür.

Bu nedenle tarımsal sulama havuzu membran ile kaplama yöntemi hem pratik hemde düşük maliyetlidir.

Tarımsal sulama havuzunda EPDM Membranı tercih edebilirsiniz. EPDM membran doğa koşullarına en dayanıklı membran olup UV ve Ozondan etkilenmez. Sıcaklık dayanımı yüksek olup uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Firmamız Tarımsal sulama havuzu membranını tedrik etmekle ve uygulamasını yapmaktadır. İstenildiği takdirde havuzunuza uygun ölçülerdeki membranı hazırlayarak tarafınıza gönderebilir.

Tarımsal Sulama Havuzunuzu Kendiniz Epdm Membran ile Kaplayabilirsiniz.

Havuz Branda Metre Fiyatları tarlanın yada bahçenin ihtiyacı olan su miktarı belirlendikten sonra arazide iş makineleri ile havuzun yanları eğimli olacak şekilde açılır. Bu eğim en az 1/2 olmalıdır. Yani dik olarak 1 m ise yanlar 2 m içeri gelerek şevler kesilmelidir.

Havuz iş makinesi ile açıldıktan sonra zemin ve şevler sıkıştırılmalıdır. Membran kilitlemek için havuzun kenarlarından yaklaşık 50-100 cm dışından kilitleme kanalı açılmalı. Bu kanal içine konan membran daha sonra kapatılmalıdır. Böylelikle membran sabitlenmiş olur.

Membran altına en az 250 gr geotekstil keçe serilmelidir.

htiyaçlarınıza göre,teknolojik yenilikleri takip ederek hem kadrosuyla hem teknolojik donanımıyla, sizlere güvenli Havuz Koruma Brandası ürünleri sunmaktadır.

Ürünlerimizin 4 mevsim dayanıklılığı en zor testlerden geçirilmiş olup, kendisini dış etkenlerden maksimum seviyede koruduğu 

Havuz örtüleri, havuzunuzun kirlenmesini ve soğumasını önleyen bir etkendir.Sizlere daha konforlu bir yüzme olanağı sunar. Havuz örtülerini isteğinize göre raylı otomatik ve manuel çalışma şekillerine göre dilediğiniz şekilde geliyor, kuruyor  ve gerekli ön eğitimlerini veriyoruz. Sizde bir havuz örtüsü düşünüyor iseniz zaman kaybetmeden bizimle irtibata geçiniz.

15.04.2023
161
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
AKAY TENTE YETKİLİSİ
AKAY TENTE YETKİLİSİ
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1